20160219

NapiSzörny #254

Eddig gondolkodtam azon, hogy a szörnyeket, hogyan jeleníthetném meg a blogomon úgy, hogy értelme legyen a tartalom-duplázásnak. Nos, a megoldás, hogy alkalmasint írok valami kis magyarázatot vagy benyomást, ami alapján a szörnyike készült. Inszájd-cucc :) Legyen ez most az első ilyen poszt.Edd meg az apámat is. • Eat my father too.
/ Az idézetet köszönjük Simon Borbálának.
Thanks for the quote, Borbála Simon. /

Azt hiszem nagyon megkedveltem a csuklyás alakokat, – na nem mintha korábban ne szerettem volna őket – amiről elsősorban egy Elliot Alderson nevű, fiktív karakter tehet. Nem kertelek, a figura a Mr. Robot c. sorozat főszereplője. Van egy jelenet, mikor Elliottnak egy olyan technikai / érzelmi / emberi problémára kell választ adnia egy lánynak, amire akkor éppen nem tud, szóval – ahogy a sorozat folyamán oly sokszor – a fejére húzza a csuklyát, és hátat fordít, nem csak a lánynak, de a problémának is. A dühös lány erre utána ordít: Even your stupid hoodie can’t protect you bitch!

Aztán ott van ez a két szín a háttérben, a PANTONE nevük Rose Quartz és Serenity. Tudtátok, hogy ez a kettő lett "Color of the Year 2016"? Nem? Pedig de! Itt a link, hogy tényleg így van.

A fényességes négyszög-glória Krisztivel közös ötlet. A fejemben az nem csak glória, de autósmozi is, meg számítógép kijelző is, az alakok pedig vagy háttal vannak, és kijelzőt nézik, vagy erősen szét-GMO-zott kukoricák, vagy csak simán bélbolyhok. Ahogy tetszik. 

Szóval itt van ez sorozatkarakterről mintázott, szét-GMO-zott alak, aki a csuklyája alá bújik az Univerzum problémái elől, és olyannyira rabja a kijelzőknek, hogy a saját szakralitását is egy monitor formája határozza meg, és még ő néz szembe a nézővel. Sokatmondó vergődés: üdvözöl Téged 2016!

  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése